HORMOONADVIES

 

Door mijn eigen ervaringen help ik graag vrouwen bij het in balans brengen van hun hormonen door het bereiken van hun optimale vitaliteit en vaak is het gevolg dan ook het ideale gewicht. Dit bereiken we door een uitgebreid leefstijladvies volgens de richtlijnen van de Hormoonfactor. Voor mij betekent vitaal zijn dat je lekker in je vel zit en voldoende energie hebt om de dingen te doen waar je blij van wordt. Daarom focus ik mij niet alleen op voeding, maar spelen ook andere belangrijke factoren zoals stress, slaap en beweging een rol in mijn consulten.

Hormonen zijn stofjes die belangrijke lichamelijke processen aan- en uitzetten en reguleren. Ze kunnen je fantastisch laten voelen maar als ze uit balans zijn kunnen ze het je moeilijk maken! Denk aan klachten als vermoeidheid, slecht slapen, overgangsklachten, bijnieruitputting, vaak zin hebben in zoet/zout voedsel, aankomen, schildklierproblemen en libidovermindering.

 

Mijn aanpak is erop gericht je hormonen (weer) in balans te brengen. Aan de hand van een vragenlijst voer ik een hormonale analyse uit. Samen kijken we welk voedingspatroon voor jou werkt. Elke aanpak is persoonlijk en gericht op jouw doelen, klachten en wensen.

Je doelen bereik je door een advies op maat waarin een combinatie van voeding, beweging, suppletie en ontspanning, in acht genomen wordt.

 

Ik streef ernaar om je meer te leren over je eigen lichaam en inzicht te geven in je (eet)gedrag en leefstijl. Na mijn consulten weet je zelf wat gezond voor jou is en hoe je dit makkelijk toe kunt passen binnen je eigen leven voor nu en in de toekomst.

Verder zijn de 3 P's kenmerkend voor mijn aanpak:
- Een praktische vertaalslag naar gezond(er) leven op een makkelijke manier
- Vanuit een positieve benadering
- Met een persoonlijk advies     

Wanneer kun je bij mij terecht?:

  • Overgangsklachten

  • Darmklachten (Prikkelbare Darm Syndroom)

  • Vermoeidheid 

  • Burn-out

  • Slaapproblemen

  • Menstruatieproblemen 

  • Trage schildklierwerking (Hashimoto)

  • Gewicht verliezen

Tarieven

Intake consult: € 54,95 

Het intake consult dient als een kennismaking waarin ik je meer vertel over
mijn werkwijze en we jouw doel(en) en klachten bespreken. Ook vraag ik je om de hormonale vragenlijst in te vullen. Het intake consult is geheel vrijblijvend. Na dit consult geef ik je ruimte om te beslissen of we samen een traject in gaan.

 

Adviesconsult (inclusief op maat gemaakt advies): € 79,95 

Tijdens dit consult bespreken we de hormonale analyse en het uitgebreide leefstijladvies.
 

Vervolgconsult 20 minuten: € 31,95 

Na het adviesconsult kun je vervolgconsulten inplannen. Het aantal
vervolgconsulten is afhankelijk van je doel(en), klacht(en) en de voortgang.

Algemene voorwaarden
Hieronder kun je mijn algemene voorwaarden downloaden.

HORMONEN