Salades
Niets lekkerder dan een goede salade als lunch of bijgerecht. Hierbij twee van mijn favorieten! Nom nom nom…
Herfstsalade 4 personen
plakjes brie (max. 0,5 blok) handje walnoten 1 appel 150 gr. bladsla of veldsla cherrytomaatjes en/of zongedroogde tomaatjes naar smaak komkommer naar smaak extra vierge olijfolie voor salades optioneel: handje bladspinazie
Hoe maak je het? Schil de appel, halveer de cherrytomaatjes en snijd de komkommer. Vul een kom met sla/spinazie en voeg de appel, cherrytomaatjes en komkommer toe. Voeg naar smaak
brie, walnoten en olijfolie toe.
Frisse salade 4 personen
1 gele paprika
10 cherry tomaatjes
150 gr. combinatie rucola en veldsla/bladsla handje walnoten handje cranberries
komkommer naar smaak fetakaas/geitenkaas naar smaak extra vierge olijfolie voor salades agavesiroop
Hoe maak je het?

Was en snijd de paprika en komkommer.
Doe deze in een kom samen met de sla. Snijd de fetakaas of geitenkaas in blokjes en voeg deze toe. Doe in een klein kommetje een laagje olijfolie en voeg een heel klein scheutje agavesiroop toe. Meng dit door elkaar, dit dient als dressing. Voeg als laatste de walnoten en cranberries naar smaak toe.