top of page

Pak eens uit met je ontbijt en ga voor apple crumble!


Apple crumble & yoghurt | Ontbijt | Recept | Gezond | Praktijk Marjon Kok

Soms heb je zin om wat meer uit te pakken als het gaat om het ontbijt. Dan is deze apple crumble een prima keuze!

Ingrediënten 5 eetlepels havermout 2 kleine eetlepels kokosolie 5 walnoten 1 kleine appel scheutje honing schapen-, geiten- of kokosyoghurt

Zo maak je het Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwarm de kokosolie in een pannetje en meng de havermout en gebroken walnoten hier doorheen met een scheutje honing. Schil de appel en snijd deze in kleine blokjes. Meng door het havermoutmengsel. Spreid het mengsel uit over een bakplaat en zet deze 15 minuten in de oven op 200 graden. Laat vervolgens nog 10 minuten afkoelen in de koelkast. Serveer met een paar eetlepels yoghurt!

bottom of page