Zomers havermoutje!

Havermout is één van mijn favoriete ontbijtjes. Je zet het binnen een handomdraai op tafel, het is voedzaam, vullend en zit boordevol vezels voor een goede stoelgang!
Deze keer een lekkere zomerse variant met aardbeien.
Ingrediënten voor 1 portie: 5 eetlepels havermout 250 ml water, melk of ongezoete plantaardige melk (amandelmelk, sojamelk, rijstmelk, havermelk) Aardbeien naar smaak Cacaonibs Klein beetje honing (optioneel)
Bereiden in magnetron: Doe de havermout en melk/water in een kommetje en zet deze 1 minuut in de magnetron. Check even of het warm is. Voeg nu het fruit toe en zet nog 15 seconden in de magnetron Voeg de cacaonibs toe voor het serveren.
Bereiden in een pannetje: Verwarm de havermout en melk totdat de havermout welt. Zodra deze is geweld voeg je de aardbeien en cacaonibs nog even kort toe.
Bereiden met gekookt water: Voeg gekookt water toe aan een kommetje havermout. Laat de havermout wellen en voeg later het fruit en de cacaonibs toe.