top of page

VOEDING- EN LEEFSTIJLADVIES

Wil je een paar kilo's kwijt? Heb je al 1000 diëten geprobeerd maar kom je telkens weer terug op hetzelfde gewicht? Ben je het zat om terug te vallen in oude eetgewoontes? Wil je gezonder leven maar weet je niet hoe?

Werkwijze
Veel mensen weten echter wel hoe ze gezond moeten eten maar vinden het vooral lastig hun eetgedrag aan te pakken. Daarom kijken we ook naar je eetgedrag (bijv. emotie-eten) en hoe we deze in stapjes aan kunnen pakken. Voor mij betekent vitaal zijn dat je lekker in je vel zit en voldoende energie hebt om de dingen te doen waar je blij van wordt. Daarom focus ik mij niet alleen op voeding, maar spelen ook andere belangrijke factoren zoals stress, slaap en beweging een rol in mijn consulten.

Je vult een voedingsdagboek in zodat ik zicht heb in wat en wanneer je eet. Ook voeren we uitgebreide metingen uit (vetpercentage, spierpercentage, gewicht, BMI). Aan de hand van de metingen en de informatie uit de intake krijg je een persoonlijk uitgebalanceerd advies.

Hormonen
Hormonen zijn stofjes die lichamelijke processen aan-en uitzetten en reguleren. Mijn voedingsadvies is erop gericht je bloedsuikerspiegel zo stabiel mogelijk te houden zodat jij gemakkelijker afvalt. 

 

Ik streef ernaar om je meer te leren over je eigen lichaam en inzicht te geven in je (eet)gedrag en leefstijl. Na mijn consulten weet je zelf wat gezond voor je is en hoe je dit makkelijk toe kunt passen binnen je eigen leven voor nu en in de toekomst.

Ik kan je op een gezonde manier gewicht laten verliezen zonder dat je honger hoeft te lijden of telkens aan eten denkt. 

 

Wanneer kun je bij mij terecht?:

  • Advies over een gezonde leefstijl

  • Gewicht verliezen

Klik hier voor:

"Een holistisch advies gericht op voeding, maar ook ontspanning en bewegen, heeft na jaren zelf proberen nu eindelijk het verschil gemaakt. Trots en dankbaar."

PG_logo_met_tekst_goeroevrij_72dpi.png

Ik ben aangesloten bij PuurGezond 
www.puurgezond.nl

bottom of page