top of page

AFVALLEN & VOEDINGSADVIES

Wil je een paar kilo's kwijt? Heb je al 1000 diëten geprobeerd maar kom je telkens weer terug op hetzelfde gewicht? Ben je het zat om terug te vallen in oude eetgewoontes? Wil je gezonder leven maar weet je niet hoe?

Werkwijze
Veel mensen weten echter wel hoe ze gezond moeten eten maar vinden het vooral lastig hun eetgedrag of gewoontes aan te pakken. Daarom kijken we ook naar je eetgedrag (bijv. emotie-eten) en hoe we deze in stapjes aan kunnen pakken. Voor mij betekent vitaal zijn dat je lekker in je vel zit en voldoende energie hebt om de dingen te doen waar je blij van wordt. Daarom focus ik mij niet alleen op voeding, maar spelen ook andere belangrijke factoren zoals stress, slaap en beweging een rol in mijn consulten.

Je vult een voedingsdagboek in zodat ik zicht heb in wat en wanneer je eet. Ook voeren we uitgebreide metingen uit (vetpercentage, spierpercentage, gewicht, BMI en buikomvang). Aan de hand van de metingen en de informatie uit de intake krijg je een persoonlijk uitgebalanceerd voedingsadvies met voeding die je gewoon terug vindt in de Schijf van Vijf!

Hormonen
Hormonen zijn stofjes die lichamelijke processen aan-
en uitzetten en reguleren.
Mijn voedingsadvies is erop gericht je bloedsuikerspiegel zo stabiel mogelijk te houden zodat jij gemakkelijker afvalt.  

 

Ik streef ernaar om je meer te leren over je eigen lichaam en inzicht te geven in je (eet)gedrag en leefstijl. Na mijn consulten weet je zelf wat gezond voor je is en hoe je dit makkelijk toe kunt passen binnen je eigen leven voor nu en in de toekomst.

Verder zijn de 3 P's kenmerkend voor mijn aanpak:
- Een praktische vertaalslag naar gezond(er) leven met gangbare producten die je gewoon in de supermarkt kunt vinden
- Vanuit een positieve benadering
- Met een persoonlijk advies     

Ik kan je op een gezonde manier gewicht laten verliezen zonder dat je honger hoeft te lijden of telkens aan eten denkt. Hierbij staan de richtlijnen van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) centraal. Mijn consulten worden vergoed door een groot aantal verzekeraars. Ga naar 'tarieven' voor meer informatie hierover. Velen gingen je succesvol voor dus maak nu een afspraak!

Nooit meer aan de lijn!

 

Wanneer kun je bij mij terecht?:

  • Gewicht verliezen

  • Advies over een gezonde leefstijl

Klik hier voor:

"Dankjewel Marjon voor je begeleiding. Door de weekmenu's en handige tips heb ik veel inspiratie gekregen om op een eenvoudige manier gezonder en gevarieerder te eten. Ik vond het prettig dat er tussen de consulten door ruimte was om vragen te stellen via email of What'sapp en dat er ook aandacht en ruimte was voor emotionele aspecten bij eten en afvallen."  - Annelies

Praktijk Marjon Kok | Afvallen | Gewicht verliezen | Voedingsadvies | Hormonen | PCOS | Overgang | PMS | Burn-out | Vermoeidheid
bottom of page